Verslag van de ALV

Verslag van de ALV

Een doordeweekse woensdagavond in de Pannehoef. Linksaf voor line dancing, rechtsaf voor de “Winter ALV” van de korfbal. Gelukkig kiezen uiteindelijk zo’n 30 Voltreffers voor een avond met inhoud. Stipt om 20.02 opent Leon de vergadering en presenteert een boeiende agenda voor de komende 90 minuten.

William neemt ons mee terug naar de zomer ALV van 2021 en kijkt o.a. terug naar het manifest, de lancering van de nieuwe website en de discussie over het DNA van de Voltreffers. Leon staat nog even stil bij corona. Naast alle beperkingen, ook een kans voor de vereniging? Aanbod van sport bij de Voltreffers altijd binnen de mogelijkheden van het moment. Dan volgt een uitgebreide terugblik van 2021 en een evaluatie van het jaarplan. Speerpunten waren ledenbehoud, structuur, accommodatie, financiën, nevenactiviteiten, netwerk.

Marianne wordt benoemd door de vergadering als nieuw bestuurslid. Zij zal het secretariaat van William overnemen zodat William zijn aandacht volledig kan richten op ledenwerving. Door het vertrek van Jordy is er nog een vacature voor bestuurslid technische zaken. Ook binnen de commissies zijn diverse nieuwe benoemingen en stellen we vast dat er een sterk kader staat (speerpunt structuur). Hier zijn we trots op als vereniging. Marleen presenteert de vereniging er financieel voor staat. Door corona minder inkomsten, maar ook minder uitgaven. De impact van de verbouwing op de spaarrekening is duidelijk te zien en willen we de komende jaren weer gaan versterken. Zeker met het oog op het aankomend jubileum.

De avond wordt afgesloten met een presentatie door Arie-Piet over de nieuwe kledinglijn. Arie-Piet wil samen met de Voltreffers om de wereld een beetje duurzamer te maken. De kleding is een nieuwe lijn van Jako en is gemaakt van gerecycled polyester en bio-katoen en kunnen ook weer volledig gerecycled worden. De kledinglijn kan via de clubshop (linkje komt beschikbaar op www.voltreffers.nl) besteld worden. Arie-Piet werkt samen met sponsor Sport 2000 voor andere artikelen, bijv schoenen. Ook kan er bij Sport 2000 gepast worden voordat je een bestelling plaatst.