De Voltreffers

Over onze club

Laten we kennismaken!

Welkom bij korfbalvereniging de Voltreffers! Bij de Voltreffers vind je teams van jong tot oud. In ons rood-zwarte tenue spelen wij op zaterdagen wedstrijden op allerlei niveaus. Het is dan gezellig druk op de club. Met wedstrijden en een ruim aanbod aan activiteiten is er veel te beleven. Ben jij benieuwd naar de Voltreffers? Kom dan eens langs bij ons veld of in de zaal.

De accommodatie en vereniging

Over de club

Korfbalvereniging de Voltreffers is opgericht op 25 juni 1975. Al ruim 25 jaar is de Voltreffers te vinden aan de Buurstede in Oosterhout, een fijne plek. Deze plek is in 2020 omgetoverd tot een geheel vernieuwde, duurzame accommodatie. De grasmat verdween en er kwam een prachtig kunstgrasveld voor in de plaats.

 ‘Een moderne accommodatie waar mensen van alle leeftijden kunnen sporten en bewegen.’ Zo klinkt het doel dat voorzitter Leon Voogt beschrijft wanneer hij vertelt over de vernieuwde accommodatie. ‘Een vereniging waar je kunt genieten van wedstrijden met een hapje en een drankje in het clubhuis ‘t Trefhonk of op het terras. En een plek waar onze leden en gasten zich thuis voelen.’

Niet alleen korfbal

Wat doen we nog meer?

Als vereniging bieden wij veel activiteiten voor alle leeftijden. Onze activiteitencommissie ‘de Sjokker’ organiseert vele leuke nevenactiviteiten voor onze leden. Een heerlijke zomerse bbq, een quiznight, een paasbrunch of het jeugdkamp zijn een van de vele voorbeelden hiervan. De vrijwilligers zetten zich in voor een mooi en boeiend programma naast de sport. 

Daarnaast werkt de Voltreffers met verschillende partijen samen om inwoners van Oosterhout en omstreken lekker te laten sporten. Dat hoeft niet per sé korfbal te zijn. De KombiFit-groep (link naar pagina) laat volwassenen op een laagdrempelige manier kennis maken met allerlei sporten.