Sinterklaas bij de Voltreffers

Sinterklaas is weer in het land en net als andere jaren komt hij ook dit jaar weer bij de korfbalvereniging in Oosterhout op bezoek. Zondagochtend 20 november zitten er 22 gespannen kindertjes met smart op de Sint te wachten bij de Voltreffers. Hij komt toch wel?

Er wordt gezongen. Er worden kunstjes voorgedaan op de mat. Er zijn verhalen over rommel piet. Voor kersverse voorzitter Dayenne is het een heuse vuurdoop want de kinderen die komen toch echt voor de Sint en die laat even op zich wachten.

Onder de slingers wordt er nog een pepernoot gesnoept en een tekening gemaakt en dan is daar dan toch de Sint. Gelukkig. Gepast rommelig komt hij met zijn gezelschap binnen. Piet wordt van Sint zijn stoel gestuurd en dan kan onze kindervriend aan het werk. Er wordt uitgebreid gekletst met de kinderen, over iedereen staat er wel iets in het boek. Wie zit er in welk team? Wie doet er altijd goed mee met de trainingen? 

Er worden natuurlijk liedjes gezongen. De Sint heeft ook nog een hoop goede adviezen voor de kinderen. Van leren fietsen en sneller eten tot kamer opruimen en beter naar mama luisteren. Er wordt zelfs met hulp van een bereidwillige papa geoefend met pepernootrekenen. Hoeveel pepernoten kunnen er nou echt in zijn mond?

Dan is het tijd voor de cadeaus en nog een mooie foto met de Sint! 22 blije kinderen. Dag Sinterklaasje!

Wil je ook een keer komen kijken bij de Voltreffers? Je mag altijd een paar keer gratis meetrainen. Kijk op www.voltreffers.nl voor meer informatie.