bestuursbericht

Welkom terug

De zomervakantie ligt weer achter ons. Een paar weken lang stonden werk, studie en korfbal wat minder centraal. Na twee zomers met Corona-beperkingen konden we onbekommerd ons favoriete vakantieoord bezoeken. In Nederland of het buitenland.

Maar ook fijn dat we terug zijn. En langzaam weer in ons ritme komen. Korfbal past daarbij en we gaan elkaar ongetwijfeld bij De Voltreffers ontmoeten.

We wensen je een prachtig mooi nieuw korfbalseizoen toe !

Het bestuur (Leon, Marianne, Marleen en William)

 

Samenstelling bestuur

Het afgelopen seizoen hebben we weer veel nieuwe (jeugd)leden mogen verwelkomen. En gelukkig zien we ouders en opa’s en oma’s enthousiast hun (klein)kinderen aanmoedigen.

Voor al die nieuwe gezichten stellen we ons van links naar rechts nog even voor:

Marleen Cornelisse (penningmeester), William Rentier (lid), Leon Voogt (voorzitter) en Marianne van Dongen (secretaris).

We zijn bereikbaar via bestuur@voltreffers.nl U ziet ons ook regelmatig op of langs het korfbalveld.

Nieuwe wegbewijzering en plattegronden

 Het zal jullie niet zijn ontgaan: het hele Warandegebied heeft een nieuwe wegbewijzering met een nieuwe frisse uitstraling. Bovendien staan er in het gebied overzichtelijke plattegronden.

Samen met de gemeente hebben alle sportverenigingen het afgelopen jaar hard gewerkt aan ideeën en de uitwerking. Het resultaat mag er zijn: vanuit alle aanrijroutes weten de bezoekers van het Warandegebied onze korfbalvereniging nog beter te vinden.

Hippe polsbandjes

De Voltreffers verzorgt vaak korfbalclinis op basisscholen en de Zomerkaravaan. Het leek het bestuur goed om te investeren in promotiemateriaal. Een blijvende herinnering voor de kinderen aan een leuke kennismaking met korfbal en De Voltreffers.

Inmiddels hebben we polsbandjes gekocht. Polsbandjes die we na afloop van een clinic of een andere activiteit aan kinderen uit kunnen delen. Meer weten ? Vraag het William.