start seizoen

De start van het korfbalseizoen staat alweer voor de deur. Iedereen heeft genoten van zijn of haar zomervakantie of is nog aan het genieten.Toch willen we jullie alvast de informatie geven voor de start van het seizoen.

Zoals eerder gecommuniceerd zijn de eerste trainingen op dinsdag 30 augustus en donderdag 1 sept. Behalve het 1ste, zijn gaan al op 25 augustus trainen. Als je niet bij de training bent dan graag op tijd afmelden bij je trainer.

Trainingstijden zijn als volgt:

Dinsdag:

19:00-20:00 Kombifit
20:00-21:00 Inlooptraining senioren +B

Donderdag:
18:30-19:30 F1, F2 en D1
19:30-20:30 B
20:30-21:30 Sen1,2 en 3

Data en tijden voor de kangoeroes worden nog gecommuniceerd maar zij zullen in ieder geval de eerste training hebben op 17 september.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat het 1ste deelnemen aan de driekamp van Focus op 3 september. Planning dat dit zal duren van 12:-00 tot ongeveer 18:00. Dit is een verplicht deel van de voorbereiding voor de spelers van het 1ste. Mocht je hier nu bij kunnen zijn dan graag met reden afmelden bij Renske.

Het wedstrijdschema is ook al gepubliceerd en te vinden in de Sportlink-app. Eerste wedstrijden worden gespeeld op 10 september.

Wij hopen dat dit voor nu voldoende informatie is om het seizoen te starten en dat het maar een mooi seizoen mag worden.

TC De Voltreffers.