kamp verslag

In het weekend van 8, 9 en 10 juli was het jaarlijkse kamp voor de jeugleden. Het thema van t kamp was “Wie is de mol?”. Dat begon op vrijdag met de tent opzetten en het invullen van de vragenlijst Ranking the Voltreffers. Later was er de escape room en ook nog een GPS-tocht in het donker.

Op zaterdag speelden we Ranking the Voltreffers en werd de vragenlijst Wie is de Mol ingevuld. Verder speelden we het vierkamp (letterspel, strafworpen nemen, flessenvoetbal en quizvragen) en speelden we “Wie de mol?”. Was Bob de Bouwer de mol? Dat was de verdachte bij vorige kampen. De mol, Esther, is uiteindelijk niet ontmaskerd. Tot slot opruimen en de tenten weer afbreken.


Dit waren de prijzen

Op zondag waren er spelletjes georganiseerd voor de kleintjes. Ook was er een springkussen. We speelden blikgooien, de vloer is lava, kubb, pittenzak gooien en twister. En natuurlijk gewoon lekker in ’t zand spelen¬†met graafmachines en schepjes.