Voltreffers weer terug op haar prachtige veld

We zijn er weer! Nu het lentezonnetje begint te schijnen, spelen de teams van de Voltreffers haar wedstrijden weer buiten. Na een lange zaalperiode was het daarom afgelopen zaterdag 14 mei weer gezellig druk op het veld aan de Paterserf.

De dag begon stipt 10.00 uur met de F1 tegen het Hoevense Springfield. Hoewel dit team pas sinds dit jaar wedstrijden speelt, zie je daar niets van! De jonge fanatiekelingen gaan voor iedere bal, maakten maar liefst 13 doelpunten en vierden de winst gezellig met elkaar. Ook de kangoeroes zijn ’s ochtends weer van de partij. Onder leiding van de altijd enthousiaste trainers oefenen de 3 tot 5-jarigen met gooien, schieten, balans en balvaardigheid. 

Iets na elven werd het veld betreden door de E1 en de B1. De toppers van de E1 speelden goed samen en hadden enorm veel kansen. Alle aanwezige ouders en opa’s en oma’s keken apetrots naar de kinderen. Met een score van 6-3 tegen Terda uit Breda waren de kinderen zelf natuurlijk ook helemaal happy. Op het andere veld was de B1 ondertussen de strijd aangegaan tegen Deetossnel uit Dordrecht. De jongens en meisjes met uiteenlopende leeftijden spelen als een geoliede machine samen waaruit prachtige goals kwamen. Eindstand: 9-5.

Helaas werd de wedstrijd van Voltreffers 3 niet gespeeld in verbad met een spelerstekort bij de tegenstanders. Gelukkig kwamen de spelers de andere teams wel aanmoedigen. Voltreffers 2 kende een moeilijk begin tegen Juliana uit Oud Gastel. Toch zetten zij als team de schouders eronder en sleepten er op het laatste moment met 9-9 een gelijkspel uit. 

Ondertussen ging de barbecue aan voor een lekkere middaghap. Op het menu stonden broodjes hamburger en stokjes saté. Het eerste team van de vereniging maakte zich klaar voor de wedstrijd. Het aanwezige publiek had wel zin in een doelpuntenspektakel. Helaas maakte het Sleeuwijkse SKV het Voltreffers 1 erg moeilijk. Hoewel iedereen alles gaf, ging de 6-10 winst naar de tegenstanders.