In memoriam Fred Paludanus

In memoriam Fred Paludanus
 
Afgelopen weekend bereikte ons het verdrietige bericht dat ons oud-lid Fred Paludanus op vrijdag 4 maart is overleden. 
 
Fred is niet alleen oud-lid van korfbalvereniging De Voltreffers maar ook van korfbalvereniging BKC uit Breda. BKC is later samen met korfbalvereniging Breda-Noord en korfbalvereniging Terheijden opgegaan in het huidige Terda.
 
Zoals veel leden van De Voltreffers heeft ook Fred zijn sporen als vrijwilliger ruimschoots verdiend. Zo was hij actief in de Beheercommissie bij het maken en onderhouden van de stalen palen, voetplaten en (toen nog) rieten manden. Bovendien was Fred na zijn actieve korfbalcarriere trainer, coach en teambegeleider. Hij was zelfs de eerste trainer van De Voltreffers in 1975.
 
Fred was een graag geziene gast bij de wedstrijden van zijn dochters en kleinkinderen. We gaan zijn humor en gulle lach missen en wensen Mascha en Björn, Tamara en Iwan en hun kinderen Kjell, Danee, Daniëlle en Quinten veel sterkte toe bij het gemis van hun vader, schoonvader en opa.
 
Bestuur en leden korfbalvereniging De Voltreffers