in memoriam

In memoriam Rik van Veldhuizen

Dit weekend bereikte ons het droevige nieuws dat Rik van Veldhuizen op 4 november plotseling is overleden. Rik is een oud-lid van De Voltreffers en zoon van mede-oprichtster Ans van Veldhuizen. Ook zijn broer Han was jarenlang actief bij onze vereniging, als speler en als vrijwilliger.
 
We denken in dankbaarheid terug aan Rik. Hij was niet alleen als speler actief maar bovendien was hij de initiator van en drijvende kracht de activiteitencommissie, de Sjokker. Daarnaast trad hij zeer frequent op als scheidsrechter. Samen met Han was Rik in 2015 te gast bij de viering van het 40-jarig bestaan van onze korfbalvereniging.
 
De Voltreffers verliest in Rik een geliefd en betrokken oud-lid. We wensen zijn partner Lenie en hun kinderen veel kracht toe bij het verwerken van dit onverwachte verlies.
 
Bestuur KV De Voltreffers
 
 
 
Vanwege de corona-maatregelen is de uitvaart alleen voor genodigden toegankelijk.