Terugblik: Halloween / Lampion maken

GESLAAGDE HALLOWEENACTIVITEITEN 30 OKTOBER

Zaterdagochtend was het een groot knutselfestijn in het Trefhonk. Kinderen van de Kangoeroes, F en E maakten een griezelige lampion met spoken, vleermuizen en pompoenen erop. Er werd geknipt en geplakt en er ontstonden prachtige lampions. Samen met de ouders die hielpen, hadden we veel plezier.

‘s Avonds werd het iets grimmer. Murder Mystery in real life. In het bos bij Brabant Water werd een overleden man aangetroffen. I.v.m. personeelstekort vroegen 3 politie-agenten spelers van De Voltreffers om assistentie bij het onderzoek.

De 4 teams identificeerden het lijk als bestuurslid Jordy. In het bos ondervroegen de hulpagenten verschillende mensen en onderzochten zij meerdere sporen. Was de dader de man op de fiets, de hardloper in de boom, de man met hond zonder hond of de opzichter van het bouwbedrijf? Leiden de sporen naar de ontsnapte gek of zijn begeleider? Of was de dader de man die het niet lukte om Jordy te ontvoeren?

In het Trefhonk vond de debriefing met de rechercheur plaats. Hij nam al het bewijsmateriaal door met de hulpagenten. In de kantine werd een line up gemaakt met alle mogelijke verdachten. Uit deze mensen werd de correcte dader gekozen door alle 4 de teams.

Bedankt hulpagenten, heel goed gedaan!

Houden jullie de kalender op de website goed in de gaten? Er volgt snel weer een leuke activiteit!