Onze club in het landelijke nieuws !

De vernieuwde accommodatie, de ledengroei, de belangstelling van sponsoren en ons activiteitenprogramma. Het zijn zomaar wat onderwerpen die de belangstelling trekken.

Zo vroegen Mark Tissink en Leon Simons van het KNKV of we het leuk zouden vinden om een artikel in het online-magazine van het KNKV te plaatsen. Natuurlijk vonden we dat leuk ! Een mooie gelegenheid om korfballend Nederlands eens beter kennis te laten maken met De Voltreffers.

Het leverde een inspirerende blik in onze keuken op. Met prachtige foto’s. Kortom, een artikel waar we erg blij van worden. We nodigen je van harte uit om het artikel te lezen via https://magazine.knkv.nl/knkv-magazine-6/de-voltreffers-kiest-voor-wind-in-de-rug/

De link delen ? Ja, graag.

Het bestuur: Leon, William, Marleen en Jordy