Pub Quiz 2021 (verslag)

Op 10 april was het weer zo ver, de jaarlijkse Pubquiz! Dit keer voor het eerst live vanuit de kantine voor iedereen die thuis op de bank al klaar zat om zich over de vragen te buigen.

Om 16:00 uur was het tijd voor de kleintjes onder ons. Zij hadden voor het eerst een eigen quiz! Er waren nog wel wat opstartproblemen, maar toen het eenmaal zover was heeft Jordy zich weer bewezen als een echte quizmaster! Er deden 5 teams mee en de uiteindelijke winnaar was Crijn. Gefeliciteerd met de historische overwinning, Crijn! Hij heeft wel hulp gehad van zijn neef Roan hoorden we, maar super gedaan, heren!

Om 19:00 uur was het tijd voor de Pubquiz voor de A en senioren. Dit jaar is de quiz door de Pinthitters gemaakt. Wat een moeilijke vragen zaten erbij! Er werd zelfs tijdens de quiz via de app gevraagd of er misschien wat antwoorden gegeven konden worden. Leon heeft er zoals gewoonlijk weer een leuke avond van gemaakt en na de telling bleek dat Marjolein met haar kinderen de winnaars waren van de avond. Goed gedaan hoor!

Mateja is namens de Sjokker langs de winnaars gegaan en heeft ze verblijd met wat lekkers. Veel plezier met jullie prijs ? en tot de volgende activiteit! En indien iemand zin heeft om met zijn of haar team de volgende Pubquiz te verzorgen, meldt dit dan bij één van ons aan. Indien je andere ideeën hebt omtrent activiteiten mag je dit natuurlijk ook altijd met ons delen.

De Pinthitters, Jordy, Leon en natuurlijk Matthias weer enorm bedankt voor de hulp op deze middag en avond en hopelijk hebben jullie je goed vermaakt met deze lastige editie!

De Sjokker