Bikkelen!

Eerste buiten trainingen, ook voor de allerkleinsten.

-3 stond er op de thermometer toen onze kangoeroes en F team zaterdagochtend voor het eerst op het nieuwe kunstgras stapten. Wat een bikkeltjes dat ze er toch waren. Lekker warm aangekleed renden ze rondjes om de rijp van het veld te krijgen! Wat een fantastische gezicht was dat.  

Onder leiding van Kim (onze enthousiaste invalster voor Jeske die net bevallen was van prachtige dochter) en Vera hebben de kangoeroes weer lekker gekorfbald en andere leuke spelletjes gedaan. Ook door de F kids die nu al met zn zessen zijn, is er weer heerlijk in het zonnetje gekorfbald. Iris en Matthias lieten de kinderen al snel wat laagjes kleding uitdoen, want van dat rennen krijg je het snel warm. 

Na de jongste kinderen mochten de C en A aantreden. Zij hadden al een keertje getraind op het nieuwe veld, maar daardoor waren ze niet minder enthousiast. Doordat het tijdstip wat later op de ochtend was, had de zon al goed werk gedaan, maar toch kon dit niet voorkomen dat een enkeling wel eens op z’n snufferd ging tijdens een iets te fanatieke uitwijker. De senioren sloten de eerste zaterdagtraining van dit jaar af en hopelijk is iedereen zo aangenaam verrast door het prachtige complex dat de trainingen ook door deze groep weer goed bezocht gaan worden.