Een nieuwe lente

De afgelopen twee jaar heeft het Corona-virus ons leven beïnvloed en in sommige opzichten stil gelegd. Zo konden we niet altijd vrijuit korfballen of elkaar ontmoeten in ons clubhuis en langs de lijn. In sommige gevallen werden we zelf, onze gezinnen, familieleden, vrienden of collega’s getroffen door het virus. We gingen in quarantaine om de gezondheid van anderen te beschermen.
 
Als bestuur en TC hebben we ons samen met de trainers en coaches maximaal ingespannen om onze leden te kunnen laten trainen en wedstrijden te kunnen laten spelen. We bewogen mee met de mogelijkheden die het kabinet, de gemeente en het KNKV ons bood. Omdat we het belangrijk vonden en vinden dat iedereen de vrijheid zou hebben om te kunnen blijven sporten en bewegen.
 
Nu na twee jaar breekt vandaag, 25 februari, met het vervallen van de laatste beperkingen een nieuwe lente aan. Een lente waarin we in vrijheid elkaar weer kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen korfballen. Ik hoop jullie snel weer te kunnen begroeten, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse spektakel van de quiz-avond op zaterdag 19 maart. 
 
Hartelijke groet,
 
Leon Voogt, voorzitter